Sivut

tiistai 16. joulukuuta 2014

Onks appeja? - kuvien siirtelyä

Kun Apple toi Air Drop-ominaisuuden iLaitteiden välille, unohti se täysin tietokoneen käyttäjät. Vasta iOS8:ssa ja uusimmassa OSX:ssa, Yosemitessa, oli mahdollisuus tiedostojen siirtämiseen laitteelta toiselle, Air Dropin avulla. Moni ei ole kuitenkaan asentanut iOS8:aa, eikä Yosemitea, eikä moni omista Maccia, joten kerron miten homma hoituu kätevimmin.

ImageTransfer on ilmaisohjelma, jolla voi siirtää kuvia ja videoita puhelimesta tietokoneelle, ja toisinpäin. Sovellus toimii myös tablettien ja puhelinten välillä. Laitteiden täytyy olla samassa wi-fi -verkossa. Prosessi tapahtuu taustalla, joten voit jatkaa muita puuhia samaan aikaan. Tietokoneen päässä avataan internet-selain, johon syötetään sovelluksen luoma IP-osoite. 

Kuvien ja videoiden määrälle ei ole rajoituksia. Ohjelma pakkaa puhelimesta lähtevät tiedostot ZIP-tiedostoksi, joka siirtyy lopulta tietokoneelle.

Selain-näkymä.


Mobiili-näkymä.


Pro tip: selaimeen kirjoitettu IP-osoite kannattaa tallentaa suosikkeihin, sillä osoite ei muutu. Eli aina kun siirrät kuvia, avaat suosikeista tutun sivun - ilman IP-osoitteen näpyttelemistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti