Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2020

Kasarikakarat: Jakso 1

Näinä haastavina aikoina moni harrastus on joutunut siirtymään syrjään ja vienyt monta nautinnollista hetkeä elämästämme. Tilanteen pakosta se on kuitenkin luonut uusiakin mahdollisuuksia. Tervonen on mm. shreddannut himassa kitaraa, kuin viimeistä päivää ja äänitellyt sooloprojektiinsa sellaisia oktaavisointuja, että veri on lentänyt. Kotikaranteeni on siis kannustanut luomaan uudenlaisia tuotoksia – kotiolosuhteissa.

Kasarikakarat on myös yksi uusista aluevaltauksista. Se on uusi podcast, joka saatiin alkuun Laurin kanssa tarpeesta antaa jotain muuta ajateltavaa kuin tämä koronapaska, jota me kaikki koemme.

Kasarikakarat on kuin tapaisi vanhan ystävän pitkästä aikaa. Ja sitähän se onkin!

Normaalisti juttelisimme näistä asioita Laurin kanssa oluen äärellä, mutta nyt etäyhteyksien ja äänityskaluston avulla päätimme aloittaa oman podcastin tämän tylsyyden keskellä. Lisäksi päätimme jakaa keskustelumme teille, hiljaisille kuuntelijoille, jotka ette saisi suunvuoroa siellä baarissakaan.

Nappaa siis olut tai visshypullo käteesi, sulje silmäsi ja liity seuraamme.

Ohjelmatiedot:
"Ensimmäisessä jaksossa kuulijat saavat tutustua meihin, Mikaan ja Lauriin, ja meidän 80- ja 90-luvuilla jalostuneeseen elokuvamakuumme. Tutustumisleikissä kysymme toisiltamme kolme tiukkaa kysymystä, minkä jälkeen sukellamme syvälle lapsuuteen. Arska, Jim, Sigourney ja Bruce - kenen seurassa itse kasvoit aikuiseksi? Kommentoi!"

Seuraa podcastia SoundCloudissa.