Sivut

tiistai 13. helmikuuta 2018

Onks Appeja? - Today's Call Sheet

Oletko henkilö, joka ei halua paperista call sheetiä ja tykkää mielummin lukea päivän kuvausaikataulun puhelimesta tai tabletilta? Ovatko call sheetit aina hukassa sähköpostilaatikon pohjalla? Varsinkin pidemmän tuotannon aikatauluttaminen vaatii useimmiten muutoksia, joten mailiboksi on todella täynnä call sheet -aiheisia viestejä. Tähän on ratkaisu... CS eli Counter-Strike! Aaeeööö.. Eli Today's Call Sheet!! 

Today's Call Sheet on sovellus, joka tallentaa call sheetit yhteen paikkaan, josta ne ovat helposti löydettävissä.

Sovellus toimii yksinkertaisesti: kun sovelluksen avaa, tulee päänäkymään kyseisen päivän call sheet. Päivää voi vaihtaa kalenteritoiminnolla sekä swiippamalla oikealle tai vasemmalle.

Call sheetit tuodaan ohjelmaan mistä tahansa sovelluksesta (Gmail, Mail, Google Drive jne.) "action"-napilla. Sovellus tukee toistaiseksi ainostaan PDF-formaattia.



Sovellus on melko uusi ja toimii ainoastaan Applen laitteilla (iOS 9, 10 ja 11). Tervonenkin sai jo pari kehitysideaa:
● kalenterinäkymästä poistuminen täppäämällä kalenterin ulkopuolelle. Nyt kalenterista pääsee pois vain näpäyttämällä kalenterin ikonia.
● päivien vaihtaminen swiippaamalla voisi olla herkempi. iPhone SE:llä ainakin joutuu pyyhkäisemään pitkän matkan ruudun reunasta toiseen.
● vaakamoodi olisi kova juttu ainakin iPhone SE:n pikkuruudulle.

Kehittäjä ottaakin mielellään ideoita vastaan ja niitä voi heitellä tänne.

Today's Call Sheet App Storesta hintaan 2,29 € 
(tai 8,99 TL, kuten Tervosen turkkilainen AppStore sanoo)