Sivut

lauantai 21. helmikuuta 2015

Tervonen testaa: Helmikuun levyt

Helmikuun löydöt:



RVIVR - The Beauty Between
Ystäväni Cheese Hay-killer Hendrixxx (street fighter -nimi) vinkkasi tästä jenkkiläisestä punk-nelikosta. Nimesin tämän yhtyeen samantien metroseksuaali-crusteiksi.. Kun voisivat muodollisesti olla keitä tahansa sosiaalikeskuksen anarko-Markoja, mutta näillä on liikaa hymyä (ja hameita) ja positiivisuutta siihen hommaan. Katsokaa nyt alla oleva video! Eikö kesä saisi jo tulla? Kuka lähtee pussikaljalle, kun mittari nousee +15 tuntumaan?


The Interrupters - s/t
Tervonen lähtee ensi vappuna Groezrockiin, Belgiaan, ja tämä on yksi uusista tuttavuuksista, joka pitää nähdä. Bändi kuulostaa Rancidilta, jossa Brody Armstrong laulaisi, mutta ainoa todellinen linkki Rancidiin on se, että levyä on ollut tuottamassa Rancidin Tim Armstrong ja julkaisijana Rancidin levy-yhtiö Hellcat. Ehkä tämä on festarivalintana, koska ainakaan tätä kirjoittaessa ei ole varmistunut, tuleeko itse Rancid festareille. The Interrupters menee siis äidinmaidon korvikkeena Ränsidille.


Counterpunch - Bruises
Groezrock '15 -täky nro 2. Tämä chicagolainen melo-HC-poppisyhtye muistuttaa etäästi Strike Anywherea, joten uppoaa Tervoseen, kuin veitsi Anneli Auerin mieheen (too soon?). Levyllä ei sinäänsä ole sellaisia suuria biisejä, jotka jäisivät soimaan päähän, mutta toisaalta korvia miellyttävää musaa voi nauttia pelkästään siinä hetkessäkin.

torstai 12. helmikuuta 2015

Focus Pulling Tips 15

Jakso 15 - "Winter tips II"



Rekkalasteittain kiljuva abilauma on selvä kevään merkki. Tänä vuonna Helsingin Sanomien nettilehti striimasi live-videota erään abi-rekan lavalta. FPT-toimitus osui juuri oikealle kohdalle testaamaan inceptionmaista elämystä - nähdä itsensä seisomassa risteyksessä, abi-rekasta kuvattuna, samalla, kun päälle viskotaan karkkeja. Harmi, että striimissä oli 15-20s viime, joten H-hetki jäi näkemättä puhelmien ruudulta. Tässä skenaario tarkkailevan osapuolen näkövinkkelistä.

Jakson loppuun päätyi testimatskua iPhonen hidastus videokuvausmoodista. Flammaa, vaikka flicker free ballastit lampuissa.

Poikkeuksellisesti tämä jakso toteutettiin Canonin C100 -kameralla ja värimääriteltiin Film Convert -plug-inillä, Adobe Premiere -ohjelmassa.

sponssss....


maanantai 9. helmikuuta 2015

Focus Pulling Tips 14

Jakso 14 - "Winter tips"



Seuraa lyhyempi jakso viimeaikojen eeppisten FPT-tykitysten sijaan. Suomen talvi on mitä on, mutta kun kerrankin pääsee kuvauksiin lumiseen ympäristöön, ovat vanhan ajan keksinnöt ja niksit tarpeen.

Etuala-liha kuvassa.

Tähän jaksoon ei kulunut juurikaan aikaa.

maanantai 2. helmikuuta 2015

Focus Pulling Tips 13

Jakso 13 - "Acting demo reel"



Disney osti oikeudet myös uusiin Indiana Jones-elokuviin tehdessään kaupat George Lucasin kanssa Tähtien Sodasta. Huhuja liikkuu, kuka uusi Indy olisi, mutta ketään ei kiinnosta, kuka näyttelee Indyn iskää. Tässä Tervosen hakemus ja acting demo reel tuleviin casting-tilaisuuksiin.

Tähän jaksoon meni aivan liikaa aikaa.